- SEO
Рекомендовано при:
Показання до застосування
Приймати 5 мл риб'ячого жиру один раз на день під час їжі.
Відкриту пляшку слід зберігати в прохолодному місці не більше 100 днів.
Що це?
Риб'ячий жир з печінки дикої норвезької тріски від Carlson містить жирні кислоти омега-3 - EPA і DHA. На якість продукту впливає не тільки якість джерела, але і метод видобутку самого жиру. Carlson використовують строгі методи виробництва, які дозволяють уникнути надмірного тепла, вологи і розчинників, щоб захистити ефективність поживних речовин. Головна перевага цього продукту — рідка форма. Рідкий риб'ячий жир набагато краще всмоктується організмом та діє ефективніше. Приємний смак та аромат лимону зроблять прийом риб'ячого жиру легким та невимушеним.
Риб'ячий жир впливає на безліч функцій в людському організмі. Проблема в тому, що в їжі цієї важливої речовини знаходиться дуже незначна кількість, не здатна впоратися з усіма завданнями. Тому існує цілий ряд препаратів з головною діючою речовиною Омега і цей один з них.
Як це працює?
Риб'ячий жир здатний розширити кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів і тканин, перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії. Це позитивно впливає на роботу серця і запобігає виникненню аритмії, зменшує ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту. Жирні кислоти, які знаходяться в лососевому жирі, входять до складу нервових клітин, а також беруть участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вони сприяють більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що риб'ячий жир нормалізує роботу мозку і нервової системи в цілому. Жирні кислоти також регулюють кількість серотоніну, який відповідає за настрій. Це сприяє зниженню ризику виникнення депресії або скорочення
Елемент | Вага | Одиниця | Процент |
Порція | 5 | мл | |
Порцій в упаковці | 50 | ||
Калорії з жирів | 40 | ||
Усього жирів | 4.5 | гр | 6 |
Насичені жири | 0,5 | гр | 3 |
Холестерин | 15 | мг | 5 |
Вітамін А (бета-каротин) | 255 | мкг ЕАР | 28 |
Вітамін D3 | 10 (400) | мкг (МО) | 50 |
Вітамін Е (альфа-токоферол) | 6,7 | мг | 45 |
100 % жир печени норвежской трески | 4,6 | гр | |
Усього жирних кислот омега-3 | 1100 | мг | |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 500 | мг | |
ЕПК (ейкозапентаїнова кислота) | 370 | мг | |
ДПК (докопентаїнова кислота) | 50 | мг |