- SEO
Рекомендовано при:
Показання до застосування
Приймати одну чайну ложку риб'ячого жиру один раз на день під час їжі.
Що це?
Риб'ячий жир з печінки дикої норвезької тріски від Carlson містить жирні кислоти омега-3 - EPA і DHA. На якість продукту впливає не тільки якість джерела, але і метод видобутку самого жиру. Carlson використовують строгі методи виробництва, які дозволяють уникнути надмірного тепла, вологи і розчинників, щоб захистити ефективність поживних речовин. Головна перевага цього продукту — рідка форма. Рідкий риб'ячий жир набагато краще всмоктується організмом та діє ефективніше. Приємний смак та аромат лимону зроблять прийом риб'ячого жиру легким та невимушеним.
Риб'ячий жир впливає на безліч функцій в людському організмі. Проблема в тому, що в їжі цієї важливої речовини знаходиться дуже незначна кількість, не здатна впоратися з усіма завданнями. Тому існує цілий ряд препаратів з головною діючою речовиною Омега і цей один з них.
Як це працює?
Риб'ячий жир здатний розширити кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів і тканин, перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії. Це позитивно впливає на роботу серця і запобігає виникненню аритмії, зменшує ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту. Жирні кислоти, які знаходяться в лососевому жирі, входять до складу нервових клітин, а також беруть участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вони сприяють більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що риб'ячий жир нормалізує роботу мозку і нервової системи в цілому. Жирні кислоти також регулюють кількість серотоніну, який відповідає за настрій. Це сприяє зниженню ризику виникнення депресії або скорочення
Елемент | Вага | Одиниця | Процент | Процент |
Порція | 2,5 | мл | % Денної норми для дітей віком від 1 до 3 років | % Денної норми Дорослі та діти ≥4 років |
Порцій в упаковці | 100 | |||
Калорії | 20 | |||
Усього жирів | 2,5 | гр | 6 | 3 |
Холестерин | 10 | мг | 3 | 39 |
Вітамін А (з печінки тріски та ретлінілпальмітату) | 127 | мкг | 14 | |
Вітамін D (з печінки тріски та холекальциферолу) | 5 (200) | мкг (МО) | 33 | 25 |
Вітамін Е (альфа-токоферол) | 3,3 | мг | 5 | 22 |
Жир печінки дикої норвезької тріски | 2,3 | гр | † | † |
Усього жирних кислот омега-3 | 550 | мг | † | † |
ДГК (докозагексаїнова кислота) | 250 | мг | † | † |
ЕПК (ейкозапентаїнова кислота) | 185 | мг | † | † |
ДПК (докопентаїнова кислота) | 25 | мг | † | † |
† Денна норма (DV) не встановлена. |