- SEO
Рекомендовано при:
Показання до застосування
В якості харчової добавки додайте одну мірну ложку (6,6 г) до 240 мл води, соку або спортивного напою і перемішайте або збовтайте до однорідного стану. Змішується миттєво без використання блендера.
Що це?
Містить колаген другого і третього типу, який підтримує здоровий всіх складових організму. Колаген є складний структурний білок, який зберігає силу і гнучкість у всьому тілі. З віком виснаження колагену може привести до появи загальних ознак старіння шкіри, волосся, нігтів, м'язів, сухожиль, зв'язок і кісток.
Як це працює?
Великі молекули колагену ферментативно гідролізуються в невеликі пептиди, найбільш біодоступні та біоактивні речовини в організмі. Колаген складає четверту частину всього білка в організмі. Насамперед він піклується про шкіру, сприяючи її омолодженню і підтримці еластичності та пружності якомога довше. Клінічні дослідження показали, що колаген збільшує гідратацію шкіри в середньому від 21% до 50%. Також колаген позитивно впливає на обмінні процеси організму. Це означає, що цей білок сприяє позбавленню від зайвих кілограмів. Колаген утворює молекулярні сполуки, які в свою чергу зміцнюють сухожилля та підтримують м"язи, що тримають внутрішні органи. Кістки і зуби сформовані шляхом змішування мінеральних кристалів з колагеном. Також він захищає м"які тканини, поєднуючи їх зі скелетом. Колаген забезпечує рухливість і гнучкість суглобів, міцність нігтів, пружність шкіри.
Елемент | Вага | Одиниця | Процент |
Порція | 1 | Мірна ложка | |
Порцій в упаковці | 30 | ||
Калорії | 25 | ||
Білок | 6 | гр | 0 |
Колагенові пептиди Типи I + III | 6,6 | гр |