- SEO
Магній — мінерал, який має вирішальне значення для виробництва енергії та метаболізму, скорочення м’язів, передачі нервового імпульсу та мінералізації кісток. Це необхідний кофактор для приблизно 300 ферментів. Серед реакцій, що каталізуються цими ферментами, є синтез жирних кислот, синтез білка та метаболізм глюкози. Статус магнію також важливий для регулювання балансу кальцію через його вплив на паращитовидну залозу.
Рекомендації із застосування
Змішати 1 чайну ложку порошку без гірки не менше ніж із 230 мл (8 унціями) холодної води або прозорої рідини. Приймати раз на день під час їжі. Чистий порошок цитрату магнію може підвищувати температуру рідин при контакті, тому рекомендовану порцію потрібно змішати щонайменше з 230 мл (8 унціями) холодної рідини для нейтралізації цієї реакції до прийому всередину.
При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски, та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Цитрат магнію — мінеральна добавка, що пройшла повний цикл реакції.