- SEO
Калій — важливий мікроелемент, який міститься в багатьох продуктах харчування, особливо багато його у фруктах та овочах. Калій має вирішальне значення для підтримки балансу рідини на рівні клітин і організму в цілому, а також для підтримання кислотно-лужного балансу. Калій потрібен для правильного скорочення м’язів, він підтримує нормальну роботу серця та передачу нервових імпульсів. Цитрат калію є високобіодоступною формою калію, яка до того ж добре поглинається.
Рекомендації із застосування
Приймати по 1/4 чайної ложки 1–2 рази на день розділеними дозами. Приймати під час їжі, запиваючи не менше 240 мл (8 унцій) води чи іншого напою. Не приймати більше 2 порцій на день.
Інші інгредієнти
Немає.