- SEO
З сафлорової олії без ГМО
CLA (кон'югована лінолева кислота) - це клас жирних кислот, що виробляються тваринами, які природним чином містяться в яловичині та молочних продуктах. Хоча CLA відіграє важливу роль у ряді клітинних метаболічних процесів, люди не здатні виробляти CLA і тому можуть отримувати його тільки з раціону.* Оскільки CLA, як правило, більш поширений у пасовищних тварин, зміни в сільськогосподарській практиці призвели до зменшення кількості CLA в наших продуктах, зменшуючи його доступність у сучасних дієтах. Тому рекомендується використовувати добавку CLA для отримання бажаних рівнів CLA для її оптимального ефекту.* ЗАРАЗ® CLA отримується з сафлорової олії без ГМО і містить 800 мг CLA на софтгель.
У цьому продукті може виникнути природна колірна варіація.