- SEO
Якщо поєднати бельгійський шоколад із авторською карамеллю, то можна отримати не просто ідеальну карамельну пасту зі збалансованими смаками, але й максимум задоволення! Ми обираємо порушувати усі обмеження та дарувати собі радість насолоди у будь-який бажаний момент, тож сміливо поливайте шоколадною карамеллю свіженькі круасани, сирнички, млинці, панкейки, фрукти та ягоди, хрустку гранолу і десерти або ж смакуйте нею як окремим десертом завдяки зручним паучам у новому яскравому дизайні!
МОЛОКО незбиране згущене з цукром (27.0%) (нормалізоване пастеризоване коров’яче МОЛОКО, цукор, ЛАКТОЗА)
цукор
глюкозний сироп
масло вершкове (13.5%) (з МОЛОКА)
темний шоколад кувертюр (8.0%) (какао терте, цукор, какао-масло, емульгатор лецитин СОЄВИЙ, натуральний ароматизатор ваніль)
вода питна
сіль морська харчова
регулятор кислотності цитрат натрію
емульгатор лецитин соняшниковий
консервант сорбат калію
Мінімальний вміст какао-продуктів у шоколаді кувертюр – 55.0 %.
Поживна цінність (середнє значення) на 100 г продукту: енергетична цінність – 1659 кДж /396 ккал; жири – 16,5 г, з них насичені – 10,1 г; вуглеводи – 59,2 г, з них цукри – 54,9 г; білки – 2,4 г; сіль – 0,9 г.
Вага: 260 г
Термін придатності: 12 місяців