SEO
Допомогти


Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво

Нет отзывов
Автор:
Код Товара: 012490
Наличие: Предзаказ
Цена:359 ₴
Доставка в город (можно изменить на странице оформления заказа)
В отделение Новая Почта
В почтомат
Курьерская доставка
Получение за 1-2 дні Оплата по тарифам службы доставки
Оплата при получении товара, Картой онлайн, Google Pay, Безналичными для юридических и физических лиц, Visa, MasterCard, Apple Pay
Гарантия качества
Мы сертифицированы GMP с рейтингом «А» от Ассоциации натуральных продуктов (NPA).
Анотація

Будьмо! Захоплива і мотивуюча історія пивного революціонера, яка допоможе знайти інгредієнти, потрібні для успішної кар'єри у сфері продажу та маркетингу споживчих товарів.

Нік Міллер продав  дуже багато пива за роки роботи у британській пивній індустрії. Від залів для гри в бінго та чоловічих клубів у Східному Лондоні до просування пивних брендів світового класу в національні мережі пабів та супермаркетів. Використовуючи потужну суміш з креативності, відданості та дисципліни, а також розумну стратегію продажів і маркетингу, він та його команда перетворили бренд Peroni з нішевого італійського імпорту на провідний британський лагер. Пізніше він очолив виробництво крафтового пива Meantime, кардинально змінив бренд і зрештою продав його компанії SABMiller за 120 мільйонів фунтів стерлінгів.

У книжці «Справа часу» зібрані всі уроки, які Нік отримав протягом своєї виняткової кар'єри, щоб показати будь-якому лідеру, як стратегічно мислити про продажі та маркетинг і максимізувати сильні сторони своєї команди.

Чому варто прочитати книжку «Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво»?

  • Переможець Business Book Awards 2023.
  • Узагальнює всі уроки, які Нік засвоїв протягом своєї дивовижної кар'єри, щоб показати кожному лідеру, на що ви здатні.
  • Допомагає навчитися: стратегічно мислити про продажі та маркетинг, використовувати сильні сторони своєї команди, знаходити переваги у невдачах та бар'єрах, аналізувати власні сильні та слабкі сторони, мотивувати свою команду й отримувати задоволення від процесу.
  • Сформує впевненість, щоб повірити у власні здібності та потенціал, ставити перед собою високі цілі та досягати успіху.
  • Текст приправлений кумедними анекдотами та цікавими історіями з власної кар'єри Ніка Міллера.

Цитати:

Броварство — це магія, яка стається, коли ви вперше підносите холодний келих до губ і відчуваєте аромат пінної шапки. Кожен бровар знає, як важко, складно, але й невимовно приємно варити пиво та підбирати інгредієнти так, щоб люди могли скуштувати цю магію. Я чудово розумію, що до цього моменту я «дозрів» завдяки довгій, непростій і дуже щасливій кар’єрі в галузі, яку досі люблю.

З роками я зрозумів, що у підприємницькому мисленні дуже важливу роль відіграє дихотомія ризику та винагороди. Є теорія про ризик у бізнесі, яку у 1979 pоці запропонували Канеман і Тверські. Звучить вона приблизно так: готовність людини піти на ризик залежить від того, як вона сприймає ситуацію. У виграшній ситуації люди уникатимуть ризику, а у програшній — ітимуть на нього. Згідно з іншими дослідженнями, схильність до ризику у бізнесі часто корелює з досвідом конкретної людини — роками, які вона провела у світі підприємництва. Інакше кажучи, у питаннях ризику становище підприємця, його знання та життєві обставини важать більше, ніж характер. З цього випливає, що, оцінюючи власну готовність ризикнути, потрібно бути об’єктивним і чесним із собою.

Коли ви приймаєте серйозні рішення і вони виявляються правильними, перед вами відкриваються абсолютно нові та значно ширші кар’єрні горизонти. Хтось назве це удачею, інші інстинктом, але хай там як, у своїх рішеннях ви маєте бути сміливими. Ідея про те, щоб пожертвувати короткостроковими вигодами заради довгострокової мети, є фундаментом стратегічного планування — її корисно застосовувати як до власного життя та кар’єри, так і для планування розвитку компанії чи бренду.

Ви можете як завгодно сильно любити свій продукт або бізнес, але ця любов необґрунтована, якщо ви не знаєте показників, які її виражають.

Перекладач: Назар Старовойт

ISBN
9786178299729
Автор
Міллер Нік
Кількість сторінок
224
Код виробника
012490
Мова видання
Українська
Обкладинка
М’яка з клапанами
Рік видання
2024
Формат, мм
145х215
Вес
0.30

Похожие товары на Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво

Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво Справа часу. Чого мене навчило мистецтво варити пиво